<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15155246\x26blogName\x3dJo+faig+can%C3%A7ons\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://jofrebardagi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://jofrebardagi.blogspot.com/\x26vt\x3d6058010008128132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

11.4.06

Miquel Abras





Doncs el dimecres passat ja vam acabar la grabació del Miquel Abras i d'aqui dos dies marxo cap a Buenos Aires.
La grabació ha anat molt bé, al final em fet tots els dies que teniem previstos, no n'ha sobrat cap... Teniem 4 setmanes, i ens pensavem que sobraria algo de temps.... però a les grabacions passa algo màgic, i és que per més dies que tinguis, mai sobra temps.... i tampoc en falta. Jo crec que el disc quedarà molt bé. Estic molt content de com ha quedat la grabació... aviam com anirà la mescla. (comencem el dia 24 d'abril).
Per altre banda aquests dies estic anant a Begur per mirar d'acabar el meu disc, però crec que no aconseguiré acabar-lo a temps... vamos, tan segur, com que ja he parlat amb gent de Buenos Aires per acabar-lo allà.
Dimecres aniré a veure que tal va el montatge del DVD, i en Marçal Cruz ja està treballant en la mescla del concert en directe... Ja us aniré explicant que tal.
Doncs Bueno, de moment res més... Allà a Buenos Aires, a casa, tindré internet via cable, així que espero escriure més sobint, ok?
Abraçades a tothom.
jb.
Fotos: Les fotos son de la grabació del disc d' en Miquel a El Vendrell.