<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15155246\x26blogName\x3dJo+faig+can%C3%A7ons\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://jofrebardagi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://jofrebardagi.blogspot.com/\x26vt\x3d6058010008128132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

13.12.07

Buenos Aires 2007

Hola a tothom. Porto una setmana per Buenos Aires. He vingut de vacances, i a veure el final de la gira "dos pájaros de un tiro". Que tocàven a la cancha de Boca, a la Bombonera.... van ser 4 concerts, i just ahir va ser l'últim. Ha sigut espectacular de vertiat... Una passada.... El públic d'aquí és una passada. Buenos Aires segueix igaul que sempre, igual d'encantadora, igual de entranyable, igual de màgica... No se, suposo que el que no segueix igual sóc jo... l'estic disfrutant menos que altres anys... o potser d'una manera diferent.... Però m'encanta aquesta ciutat, això no canvia... Ahir van acabar els concerts, i em queda una setmana per aqui per visitar a tothom i passar uns dies tranquil per la ciutat.... Tinc ganes de veure a la gent que no he estat veient aquests dies "per culpa" dels concerts.... Us poso unes quantes fotos dels concerts de Buenos Aires i un video per que us feu una idea del que han sigut 40.000 persones durant 4 deis a la Bombonera... "Por que la cancha de Boca no tiembla, late" I quan torni a barcelona escriuré una mica la crónica dels concerts de glaucs... que ara la vertitat em fa mandra.... estic de vacances.... Petons a tothom i ens veiem aviat. jb.

1 Comments:

Anonymous Anònim ha dit...

Jofre... podries tornar a posar el video sispli? Ara no es pot veure i m´encantaria poder veure Serrat-Sabina desde la teva perspectiva.

Petontets

Marga

11:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home