<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15155246\x26blogName\x3dJo+faig+can%C3%A7ons\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://jofrebardagi.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://jofrebardagi.blogspot.com/\x26vt\x3d6058010008128132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

18.1.07

VOTEM TOTS A L'ÀLEX!!!!!!


"Me gusta hacer canciones con un HEY!"


Doncs resulta que l'Àlex Rexach, sigui en serio o en broma... una mica de tot, va enviar una cançó per Eurovisió España.... i resulta que entre 1.001 cançons n'han seleccioant a 15 i... si senyors.... una d'elles és la de l'Àlex!!!!!!!!
La cançó es diu "Me gusta hacer canciones con un HEY!", i és collonuda... ara hi ha una nova selecció i de les 15 en quedaràn només 10... entre tots em de fer que la cançó de l'Àlex arribi a Eurovisió!!!!!
Aquí us poso el mail que va enviar l'Àlex a tots els amics per que el votèssim... per que una oportunitat així no és pot perdre...
Així que ja sabeu, tothom a votar l'Àlex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Hola, Potser ja t'has enterat de la notícia, però, si no, t'ho explico. TVE està fent un concurs per seleccionar, per un cantó el cantant que anirà a Eurovisión aquest any, i per l'altre la cançó. De les 1.000 cançons que han rebut, n'han preseleccionat 15. I una d'elles és MEVA!
Aquestes 15 cançons es penjaran a internet i a partir de dilluns es podran votar. Durant una setmana es podrà votar un cop al dia des d'un mateix ordinador. Quedaran 10 cançons, i en una segona votació 5, que aniran a la gala final de TVE. En fi, tot aquest rotllo és per demanar-te sisplau que em VOOOOOOOTIS!!!!!
És una gran oportunitat que potser no se'm tornarà a presentar, però la cosa està difícil. Si em pots votar, fes-ho tantes vegades com puguis. I si coneixes algú més que ho vulgui fer, avisa'l també. La cançó és una frickada eurovisiva, però té la seva gràcia. Es diu "Me gusta hacer canciones con un HEY!", i la web del concurs és http://www.misioneurovision.es/.
Crec que de moment el nom de l'autor no apareixerà, així que hauràs de buscar la cançó pel títol. Les cançons encara no estan penjades, però ho faran un dia d'aquests. I a partir de dilluns, A VOTAR!
Gràcies!

Alexandre "quien me lo iva a decir" Rexach."


Res més amics, ens veiem a Manresa.


jb.

1 Comments:

Blogger Unknown ha dit...

bé i com ha anat tot això del concert a Manresa?? per cert com està el tema de l'Espluga, hi anéu o no?? en fi explicans cosetes que no tenim res del planning final dels concerts... ànims i endavant, Cuida´t..ptns,
Marta

11:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home